Lid worden?

Heb jij een verstandelijke, fysieke, visuele en/of auditieve beperking? Of heb je autisme, ADHD of een gedragsstoornis? Ben je tussen de 6 en 21 jaar? En wil je om de 2 weken je eens laten ontspannen? Dan ben je zeker welkom bij Funk.

Om een scoutswerking op maat te verzekeren kunnen we maar een 50-tal leden toelaten. Hierdoor werken we met een wachtlijst, ook voor 2019-2020 is deze limiet bereikt. Meld je zeker aan, hoe vroeger hoe beter. En wie weet is er binnenkort een plekje vrij voor jou in Akabe Funk!

Ieder beginnend lid heeft het recht om 2 werkingen te komen proberen. Op die manier zijn we er zeker van dat alle plekjes binnen Funk worden ingevuld door enthousiaste, geëngageerde leden.

Een werkjaar bij Funk kost 45 euro, hierin zitten de verzekering, vieruurtjes en de meeste activiteiten. Voor speciale zaken zoals klein kamp en groot kamp, vragen we een extra bijdrage. Als deze kostprijs voor jou een probleem is, dan kan je contact opnemen met de groepsleiding om eventueel te kiezen voor scouting op maat.

Aangezien we een scouts zijn, is het bij ons verplicht om een uniform te dragen. Meer informatie hierover vind je terug onder het tabblad 'Uniform'.

Inschrijven? Vul dan snel dit formulier in. Lukt dit niet, neem dan ook contact op met de groepsleiding.

De gegevens van de groepsleiding vind je hier terug.

Leiding worden?

Heb je zin om je in te zetten voor fantastische mensen met een beperking? Heb je creatieve ideeën of heb je altijd al eens gedroomd om leiding te worden in een jeugdbeweging? Elk jaar is Akabe Funk op zoek naar enkele nieuwe leiding! Heb je interesse? Neem dan zeker contact op!